Forbrukslån uten sikkerhet

Det er lett å få seg kreditt. Når du trenger raske penger så kan dette gjøres i første og kanskje letteste omgang gjennom kredittkort, eller ved å øke grensen på kredittkort vi allerede har. Dette er en ganske dum måte å skaffe seg penger på når man trenger det fordi det koster ganske mye penger å låne penger på denne måten. Kreditt gjennom kredittkort er veldig dyrt selv om det til tider kan være ganske praktisk.

Vi har alle behov for penger. Spørsmålet er hvor mye penger man trenger og hvordan man planlegger dette behovet. Det er ikke en skam å låne penger eller å trenge penger. Når det finnes forskjellige ting å gjøre, så er det viktig at man kan gjøre det som man ønsker å prioritere.

Billigere lån

Har du kreditt fra før ønsker du sikkert å redusere dine kostnader på kreditten. Har du ikke kreditt, men planlegger å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet så vil du også sikkert ha de beste prisene på forbrukslånet slik at du kan sparer mest mulig. Ingen tror at lån er gratis, men alle vet at det er store forskjeller på hvor mye det koster å ta opp lån og hvor mye lån trenger å koste for oss vanlige folk.

Når du har kreditt er det viktig at du blir kvitt den kreditten som er dyr. Hva som er en dyr kreditt avhenger av hvem som ser på spørsmålet. Det kan være stor forskjell fra person til person. Noen tenker nok at 20% rente ikke er billig, men det er det eneste jeg kan få, og derfor må det gå. Andre vil nok si nei til at som koster over 9-10%. Dette privilegiet har vi alle og det er viktig at vi bruker vår mulighet til å si nei.

Når det kommer til et stykke spiller det ikke så stor rolle om vi har 10% rente eller 12% rente på lånet vårt. Det viktigste er om du kan få deg en lavere rente. Om du kan få en lavere rente og hvordan du kan få den er ganske rett frem. Du søker på et lån og skriver i søknaden at du vil bruke lånet på refinansiering av gammel gjeld. På denne måten kan du spare penger om du får en bedre prosent.

Søk på nett

Det viktigste ved rentespørsmålet er behovet for å faktisk få vite renten. Når du går i banken eller søker på nett vil du ikke få vite hvor mye det koster deg å få lånet. Du må først søke. Det er derfor ikke noe poeng å gå i banken, men bedre å heller ta en titt på nett. Legg inn et par søknader selv eller la noen søke for deg. Da kan du få svar fra mange banker på en gang og du får samtidig vite renten på lånene når bankene kommer tilbake til deg med tilbud.